1998 ble grunnlaget lagt for ytterligere en produktserie, nemlig et filter for mer krevende bearbeiding – ODR (den nåværende Asmoke-serien).

Satsingen på eksport startet allerede i 1995 da de første enhetene ble solgt til Norge, tett fulgt av Finland, Tyskland og Sveits. I løpet av de neste årene ble forhandlere etablert i resten av Europa. Mange av dem eksisterer fortsatt i dag.

I 2000 startet Absolents første datterselskap opp, Absolent Inc, i USA. I dag holder bedriften til i Raleigh, North Carolina, men i begynnelsen var det Chicago som dannet plattformen for utvidelsen av forhandlernettverket på det amerikanske markedet.

Med ti ansatte og en vekst på 174 % mellom 1997 og 2000, ble Absolent AB kåret til et av DIs gasellebedrifter i 2001, en utnevnelse som vi selvfølgelig fremdeles er veldig stolte av i dag.

I 2011 sto neste kontinent for tur da vi etablerte oss i Kina. Etter et par års salg til store europeiske kunder, ville vi nå prøve oss med vårt eget salgsselskap, Absolent Beijing. Satsingen viste seg å være svært vellykket, og i dag er Absolent lokalisert i både Beijing, Shanghai og Guangzhou.

Ved årsskiftet 2014/2015 kjøpte vi vår amerikanske forhandler Avani, som ble innlemmet som et datterselskap av Absolent AB.

Vill du veta mer?

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!


    Hva kan Absolent gjøre for meg?

    Ta reda på vad Absolent kan göra för dig och din produktion genom att besvara några enkla frågor.