Når metaller varmebehandles under anløping/temperering, herding/slukking, kan det dannes oljetåke og oljerøyk. Uten en skikkelig filterenhet vil inneluften raskt bli forurenset.

Mange problemer kan oppstå når luften skal renses fra denne typen prosess. Den viktigste oppgaven til filterenheten er å takle kombinasjonen av å håndtere svært små partikler helt ned til submikroskopiske partikler på mindre enn 1 mikrometer og den klebrige konsistensen som oppstår der emulsjonen brukes til å avkjøle metallet. Det er også viktig å legge vekt på problemer som lukt og brannfare. Valget av filterenhet varierer avhengig av hvilken prosesstype det dreier seg om. Vi bruker enten Amist eller Asmoke. Begge har vist seg å være utmerkede valg i fabrikker over hele verden! For å avgjøre hva som er den beste løsningen for bedriften din, avlegger vi deg ganske enkelt et gratis besøk og hjelper deg å velge!

Bedrifter innen varmebehandling som har valgt Absolent:

NSK, Kunshan

Efter misslyckade försök att eliminera oljeröken i verkstaden, vände sig NSK till Absolent. Läs om hur vi lyckades lösa problemen med den förorenade luft som läckte från maskinerna i produktionsområdet.

Filtre som er perfekte for varmebehandling:

Vill du veta mer?

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!


    Hva kan Absolent gjøre for meg?

    Ta reda på vad Absolent kan göra för dig och din produktion genom att besvara några enkla frågor.