Naeringsmidler

Miljøet i næringsmiddelindustrien er krevende. Prosessene kan være veldig varme, og det kan være brannfare. Det finnes forskjellige typer oljer som kan størkne og tette maskinene – det kan bli fettete, gulvet kan være glatt og farlig å gå på, og fettet kan følge dampen opp i eksosanlegget og gjøre kanal- og takplatene fete. På toppen av dette finnes det en rekke forskjellige lokale utslippsstandarder som må tas hensyn til. Oljetåken og oljerøyken genereres fra steke- eller frityrstekingsprosessen, bakeprosessen der oljesprøyting brukes eller i røykfylte prosesser når du røyker mat. Hvordan kan Absolent hjelpe deg?

Skjærende bearbeiding

Det er bearbeidingsmaskinen som avgjør hvor mye forurensning som slipper ut i luften. Det kan variere fra moderate mengder oljetåke til veldig høye nivåer av oljerøyk med kun submikroskopiske partikler. Hos Absolent vet vi at ingen produksjonsprosess er den andre lik, men vi vet også hvordan du skal rense luften fra og rundt maskinen uavhengig av maskinens størrelse eller type bearbeiding.

Forming / Pressing

Det er krevende å fjerne forurenset luft fra forskjellige prosesser som forming, valsing og pressing, men ikke for Absolent. Kundene våre kan konsentrere seg om produksjonsprosessen sin uten å trenge å bekymre seg for dårlig luftkvalitet og dyrt filtervedlikehold. I enkelte tilfeller har filterenhetene våre vært i drift i over 10 år uten behov for service. Det er et fantastisk resultat som vi er svært stolte over!

Sliping

Mengden forurensning i luften varierer avhengig av hvilken type slipemaskin du har. Det kan være alt fra moderate mengder oljetåke til veldig høye nivåer av oljerøyk med kun submikroskopiske partikler. For oss i Absolent er ikke et filter bare et filter. Vi har filterenheter for oljetåke, og vi har filterenheter for oljerøyk. Spør oss hvis du ikke vet hva du skal velge! Vi hjelper deg gjerne.

Varmebehandling

Det kreves spesielle kunnskaper for å løse problemer med luftkvaliteten innen varmebehandlingsindustrien. Det er en ganske vanskelig oppgave, men ikke for Absolent. Vi leverer daglig ren, filtrert luft fra et stort utvalg av varmebehandlingsutstyr over hele verden. Det kan være kinkig, men vi har løsninger som sørger for at kunden får ren luft – om og om igjen.

Presstøping

Det er en svært vanskelig oppgave å ventilere og rense forurenset luft fra presstøpemaskiner, men det har ikke hindret Absolent i å lykkes i å installere mange filterenheter for slike prosesser over hele verden. Opp gjennom årene har installasjonene våre til og med fått folk til å endre oppfatningen av presstøpemiljøet. Nå vet de at det ikke trenger å være skittent og at en filterenhet ikke nødvendigvis krever dyr automatisk rengjøring eller hyppig vedlikehold.

Tekstil

Under produksjon av forskjellige typer tekstiler eller tøyer i for eksempel spennrammemaskiner, kan det oppstå oljetåke og oljerøyk. Med en filterenhet fra Absolent kan luften bli ren igjen, og i tillegg kan den gjenvinnes!

Gummi og plast

Ved fremstilling av forskjellige typer gummi- og plastprodukter, som gulvmatter, dekk, hansker og transportbånd, dannes mye oljerøyk. Hvis ikke maskinene utstyres med en velfungerende filterenhet, vil oljerøyken snart forurense inneluften i lokalet.

Tørr bearbeiding

Ved tørr prosessering eller sveising består forurensningen i prosessluften av tørt støv eller røyk. Når et støvfilter fra Absolent kombineres med vår lange erfaring etter å ha vært på markedet i 25 år, kan løsningen knapt bli bedre!

Annen bruk

Klikk på bruksområdet ditt nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Vill du veta mer?

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!


    Hva kan Absolent gjøre for meg?

    Ta reda på vad Absolent kan göra för dig och din produktion genom att besvara några enkla frågor.