Forurensningen fra en slipemaskin kan variere. Vi har sett alt fra lett oljetåke som dannes i slipemaskiner med emulsjon, til virkelig kraftig oljerøyk i slipeprosesser der det blir brukt ren olje.

Mange tror at forskjellen mellom oljetåke og oljerøyk er basert på om det brukes ren olje eller emulsjon. Vi vet at det ikke er så enkelt. Det er mange ting å ta hensyn til ved valg av hvilken type filterenhet som skal installeres, bl.a. spindelens turtall, metalltypen som skal bearbeides og kjølevæsketrykk. Et par slipemaskiner kan slippe 17 oljefat ut i luften. Med en filterenhet fra Absolent blir kun tre teskjeer av oljemengden igjen, samtidig som du kan glede deg over en lang levetid for filterkassettene. Anslått levetid er minst ett års drift. Hvis du virkelig vil forandre luftkvaliteten i verkstedet, må du ikke kjøpe hvilken som helst filterenhet.  Spør oss i Absolent eller den nærmeste distributøren. Vi kommer til deg helt gratis, og hjelper deg med å finne en filterenhet som er verdt både din tid og dine penger.

Bedrifter innen sliping som har valgt Absolent:

Shanghai General Motors

Shanghai General Motors är en sammanslagning av General Motors och Shanghai Automotive Industry Corporation som tillverkar bilmärkena Chevrolet, Buick och Cadillac, endast för försäljning i Kina.

Filtre som er perfekte for sliping:

Vill du veta mer?

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!


    Hva kan Absolent gjøre for meg?

    Ta reda på vad Absolent kan göra för dig och din produktion genom att besvara några enkla frågor.