Det er selvsagt store forskjeller mellom metallbearbeiding og prosesser der det produseres mat. Det endrer imidlertid ikke at luften er forurenset. I begge tilfeller er det oljerøyk som dannes, noe som innebærer at filterenhetene våre kan rense luften uansett bearbeiding. Det eneste er at filterenheten må være annerledes.

Innen næringsmiddelindustrien må filterenhetene våre tilpasses lovene som gjelder hygiene og matsikkerhet. Derfor kan produktene våre leveres i rustfritt stål. Den forurensede luften fra prosessen trekkes ut nær kilden og føres inn i bunnen av filterenheten der filtreringsprosessen begynner.

Kunden får ren luft, lange serviceintervaller og muligheten til å spare både energi og penger. I dag finner du installasjonene i store bedrifter over hele verden, og dette er bare begynnelsen.

Bedrifter innen næringsmiddelindustrien som har valgt Absolent:

Yihai Kerry Foodstuffs Industries

På Yihai Kerry Foodstuffs hade man länge letat efter en ny filterlösning. När ingen filterleverantör kunde hantera den mängd rök och dimma som läckte från fritöserna i fabriken hittade Absolent en lösning på problemet.

Filterenheter for næringsmiddelindustrien:

Vill du veta mer?

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!
    Hva kan Absolent gjøre for meg?

    Ta reda på vad Absolent kan göra för dig och din produktion genom att besvara några enkla frågor.