Ansattes helse, miljø og sikkerhet

Eksponering for luftbårne partikler kan forårsake flere helseproblemer, inkludert åndedretts- og hud sykdommer. Absolents filterenheter fanger partiklene og leverer 99,97 prosent ren luft.

Fettete arbeidsmiljø

Luft som kommer fra produksjonslinjene, inneholder partikler som kan skade elektronikk og skape et fettete arbeidsmiljø. Absolents filterenheter fanger opp og fjerner partikler og oljerøyk og gjør luften ren.

Klage på lukt

Avtrekksluft fra maskiner kan lukte og føre til klager fra medarbeidere og naboer. Absolent kan tilby en karbonmodul eller en innebygd teknologi fra AirMaid® for å fjerne lukt.

Spillvarme

Luft full av oljetåke skaper utfordringer med å gjenvinne varmen som skapes i prosessene. Absolent tilbyr varmevekslere som gjør det mulig å gjenvinne noe av varmen for å sikre energieffektivitet.

Brannfarer

Fett i kanaler osv. gir økt brannrisiko. Snakk med oss – vi vil tilpasse en løsning for deg og jobbe sammen på lokale brannkoder for å sikre at behovene dine blir oppfylt.

Ren luft med AsmokeFood

AsmokeFood er utviklet med tanke på mat, og hver komponent er bygget for å tåle dette miljøet. Som alltid garanterer Absolent Filter-enhetene 99,97 prosent ren luft.

Holdbar under tøffe forhold

AsmokeFood er hovedsakelig* laget av syrefast rustfritt stål (1.4404), som også gjelder komponentene i enheten. Dette gir deg en filterenhet som tåler høye temperaturer og fuktighet. Faktisk er AsmokeFood bygget for å håndtere 90 °C som standard, og den kommer med analoge målere. Enheten er også utstyrt med kondensfeller for å sikre at ikke olje eller vann kan samle seg i rørene eller komme inn i målerne. Når det kreves høyere temperaturbehov, foreslår vi normalt å fortynne luften for å redusere temperaturen.

 

Enkel service og mindre produksjonsstopp

Siden AsmokeFood-enhetene er laget av syrefast rustfritt stål (1.4404), er det enkelt å legge til rette for rengjøring. Forfiltreringen leveres som standard, og den kan vedlikeholdes under drift. Når det er fare for at matolje og fett størkner, er det et oppvarmet alternativ tilgjengelig for å forhindre tilstopping av filterelementet eller dreneringsløsningen. Returoljen kan samles inn ved innløpskammeret til filterenheten for resirkulering, og avhengig av hva du trenger, kan vi tilby forskjellige typer dreneringsløsninger – for eksempel en pumpe. Kondensfellene tømmes lett og rengjøres ved å bare skru dem av.

Skreddersydd for næringsmiddelindustrien

AsmokeFood har en smartere design med luftinntaksenheten skrånende for å muliggjøre enkel olje- og vanndrenering. Dreneringsdelen har en modulær design for å møte forskjellige typer behov, og luftinntaket er alltid tilgjengelig fra venstre, høyre eller bakre side.
AsmokeFood er utviklet med tanke på mat, men også for å kunne tilpasses og gi en skreddersydd løsning. Disse filterenhetene er holdbare og kan håndtere høye temperaturer. De er laget for å være enkle å vedlikeholde og viktigst av alt: for å gi deg ren luft!

AsmokeFood – utviklet med tanke på mat

I samarbeid med TurboSwing® & AirMaid®

Et alternativ som er tilgjengelig i Absolents forurensningskontrollsortiment, er TurboSwing-teknologien®. Dette er en forfiltreringsløsning som er designet for høy effektivitet, og som kan brukes med variable luftvolum. TurboSwing® bruker roterende bevegelse for å mekanisk skille olje- og fettpartikler som allerede befinner seg ved kilden. Den hindrer over 90 prosent av partiklene på over 5 mikron å komme inn i avtrekkskanalen. Dette reduserer vedlikehold og energiforbruk. Et supplement i Absolents forurensningskontrollsortiment er AirMaid®. AirMaid® er bevist å være en av de mest kostnadseffektive løsningene på markedet. Den er enkel å installere, krever lite vedlikehold og har lavt energiforbruk. Den er dessuten like enkel å tilpasse til en ny konstruksjon som ettermontering. AirMaid®-teknologien endrer strukturen til oljene og bryter dem ned til vann og mineraler som kan transporteres ut med utløpsluften. En ytterligere fordel er at dette reduserer lukten med opptil 95 prosent før luften trekkes ut. TurboSwing® og AirMaid® er velprøvde teknologier som er installert i tusenvis av produksjonslinjer for mat over hele verden.

 

AirMaid

Dafgårds – hemmeligheten bak de svenske kjøttbollene

Gunnar Dafgård AB, Kallby, Sverige. Selskapet er Sveriges største familiebedrift i næringsmiddelindustrien. Frosne og kjølte produkter til mat, matservering og forbrukermarkedet produseres og distribueres herfra. Blant annet produserer Gunnar Dafgård AB de kjente svenske kjøttbollene.

 

Yihai Kerry Foodstuffs Industries Co. Ltd, Kunshan, Kina

Yihai Kerry er et ledende landbruks- og næringsmiddelselskap med over 25 års lokal drift i Kina. Selskapet er den kinesiske markedslederen i flere segmenter, for eksempel for matolje, raffinører og olje i forbrukerpakninger, spesialfett og oleokjemikalier. Denne typiske fabrikken produserer også potetgull til forbrukermarkedet.

Filterenheter for næringsmiddelindustrien:

Vill du veta mer?

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!


    Hva kan Absolent gjøre for meg?

    Ta reda på vad Absolent kan göra för dig och din produktion genom att besvara några enkla frågor.