Asaver

Absolent har utviklet et simuleringsverktøy som viser deg hvordan du kan få et rent arbeidsmiljø og samtidig spare opptil 30 % på energikostnadene dine. Med noen få tastetrykk kan du vise energibesparelsen og CO2-reduksjonen som oppnås når Absolents filterenheter utstyres med «EcoDrive», dvs. at luftstrømmen styres av det faktiske behovet. Besparelsene er åpenbare, både med hensyn til miljøet og penger i lommeboken!

Slik jobber vi

Vår ambisjon er alltid å møte dine forventninger. Vi tilbyr deg en sikker og effektiv løsning for å bli kvitt oljetåke, oljerøyk og støv fra forurenset industriluft. Med over 20 år i bransjen har vi tilegnet oss kunnskap og erfaringer som gjør oss best på det vi holder på med. Vi selger ikke bare et filter, vi selger en filterløsning og vi kommer alltid til å forsikre oss om at du får den perfekte løsningen for din prosess – ikke tvært om.

Etterservice

Dine filterenheter fortjener det beste! Regelmessig service er viktig for å opprettholde pålitelighet og god luftkvalitet i din produksjon, samtidig som det medfører en rekke andre fordeler.

Absolent Filter Academy

Vi organiserer regelmessig Absolent Filter Academy-kurs. De arrangeres ved kontorene våre rundt omkring i verden, på våre distributørers kontorer eller på kundens anlegg, avhengig av hva som er mest praktisk.

Prosjektanalyse

Hvis du har problemer med prosessventilasjonen og kontakter Absolent, er en prosjektanalyse det første vi utfører.

Vill du veta mer?

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!


    Hva kan Absolent gjøre for meg?

    Ta reda på vad Absolent kan göra för dig och din produktion genom att besvara några enkla frågor.