En Aerity for enhver utfordring

Aerity er en praktisk enhet som kan tilpasses, skaleres og skreddersys for lokalene, maskinene og utfordringene deres. Den fleksible designen gjør det enkelt å oppgradere ved behov. Det finnes en Aerity for alle.

Kunnskap, erfaring og det lille ekstra

Med mer enn 30 år i bransjen har vi bygget opp solid kunnskap om hvordan man renser industriluft for skadelige partikler. Forskning og utvikling ved vårt eget utviklingssenter gjør filterteknologien vår bransjeledende når det gjelder både effektivitet og levetid. Et team av ingeniører og eksperter står alltid klare til å gi råd, støtte og service når du trenger det.

Lang holdbarhet – garantert ren luft

Absolent har gjennom mange år forsket frem vår egen unike kombinasjon av filtermaterialer til filtrene våre. Det gir flere fordeler. For eksempel er filterkassettene våre med Catch & Release-funksjon selvdrenerende. Oljen som fanges opp, kan tas hånd om eller gjenbrukes i maskinen. Det siste trinnet i luftrensingen er vårt HEPA H13-filter, slik at dere kan være helt trygge på at luften alltid er 99,95 % fri for skadelige partikler som oljerøyk og oljetåke i minst 8760 driftstimer.

EcoDrive sparer energi, miljøet og de ansatte

Aerity intelligente EC-viftesystem, som vi kaller EcoDrive, sørger for at filterenheten får lang levetid, og det bidrar også til friskere ansatte. Når maskinen åpnes, tilpasser viftemotoren seg, slik at den forurensede luften holdes på plass i stedet for å lekke ut. Det beskytter operatøren. Den nyeste IE5-versjonen av EcoDrive sørger for at viften alltid går med optimalt turtall, slik at dere sparer energi. Det garanterer praktisk, sikker og svært energieffektiv luftrensing.

Slapp av til Aerity sier fra

Aerity har vår sikre, digitale IoT-løsning som gir kontroll over filterenhetene og arbeidsmiljøet ved hjelp av et oversiktlig dashbord. Dere får full oversikt over luftkvaliteten, og dere blir varslet når det for eksempel er på tide å tømme oljebeholderen eller planlegge neste filterbytte. Det gjør det enkelt å planlegge vedlikeholdet på en effektiv måte. Løsningen kalles Asmart og er en digital totalløsning, men den kan også enkelt integreres i eksisterende systemer.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Du kan också ringa oss 0510-484000
eller skicka ett mail till contact@absolent.se


    Aerity

    Hur kan Aerity hjälpa dig - Läs mer här!