Si hei til Asmart

Gamle fabrikker blir til nye digitale landskap i takt med raske endringer i bransjen. Asmart er et svært godt eksempel på det som kalles «Internet of Things», og som hverdagen vår allerede er full av – fra smartklokker til selvkjørende biler. Nå får du full oversikt over filterenhetene dine og miljøet i produksjonen – uten å måtte bevege deg en meter.

Et bedre miljø for mennesker, utstyr og lokaler

Målet vårt er at luften du puster inn, skal være så god og trygg som mulig. Luft som ikke inneholder forurensning og som holder riktig temperatur, øker både trivselen og arbeidsevnen. I tillegg får utstyret det bedre når lokalet er rent og friskt. Asmart måler luftkvaliteten kontinuerlig og varsler ved endringer. Rett og slett et veldig godt arbeidsmiljø.

ASmart gir igjen for investeringen

Si ha det til nødstopp og bråbremsing. Asmart er et intelligent og lukket system som i god tid varsler om planlagt vedlikehold, slik at du slipper dyre produksjonsstopp. Med en investering i Asmart oppnår du følgende:

 

 • Minimale vedlikeholdskostnader med planlagt vedlikehold
 • Maksimal ytelse for filterenheten
 • Maksimal levetid for filtrene dine, bytt bare når det er nødvendig


  God og trygg luft

  Reisen mot et renere arbeidsmiljø fortsetter. Med Asmarts digitale totalløsning kan vi måle opptil fem forskjellige parametere i luften. Du får full kontroll over luftfiltrene, og du ser også om temperaturen er for høy eller for lav, eller om det er en skadelig mengde støv eller sot i luften.

  Partikkelmengde

  Ved å unngå sot og støv i luften får du friskere lunger og bedre pust.

  CO₂

  Lave nivåer av CO₂ bidrar til at medarbeiderne føler seg bedre og blir mer produktive.

  VOC

  Ved å oppdage VOC-er raskt unngår du sykdom og fravær blant medarbeiderne.

  Humidity

  Tilpasset luftfuktighet reduserer risikoen for at elektroniske komponenter blir utsatt for statisk elektrisitet og overslag.

  Temperature

  Behagelig arbeidstemperatur bidrar til bedre arbeidsevne og reduserer risikoen for ulykker.

  Vil du få en demonstrasjon av dashbordet vårt?

  Slapp av – til Asmart gir beskjed

  Med Asmart får du kontroll over filterenhetene og arbeidsmiljøet via et oversiktlig dashbord som analyserer og presenterer alle data på en måte som er enkel å forstå. Systemet sørger for at du får riktig informasjon til riktig tid, og du velger selv om du vil få statusinformasjon på datamaskinen eller mobiltelefonen din. Med Asmart kan du trygt fokusere på det du vil, siden systemet varsler deg hvis det er noe du bør vite om.


   Sikre systemer som passer for alle

   Asmart er et sikkert system som kommuniserer via 2,4 GHz radio og GSM/LTE, akkurat som mobiltelefoni. Det er helt selvstendig og frakoblet de eksisterende nettverkene dine, slik at du får datasikkerhet i toppklasse. Du kan til og med bruke det lokale nettverket ved hjelp av Modbus.

   Rapporteringen er bare et knappetrykk unna

   Med Asmart blir all rapportering mye enklere. Historiske data kan brukes til både intern og ekstern rapportering, for eksempel i forbindelse med ISO 45000 og ISO 14000. Du kan bruke målinger, verdier og analyser til å analysere vedlikeholdet, vise trender og se svart på hvitt hva som fører til kostnader.

   Hvorfor Asmart?

   • Bedre luftkvalitet, bedre arbeidsmiljø og renere lokaler
   • Reduserer uplanlagte stopp i produksjonen
   • Hjelper maskinene dine med å prestere optimalt
   • Bidrar til bedre helse, høyere trivsel og mindre sykefravær
   • Hjelper deg med å beholde og tiltrekke deg de beste medarbeiderne

   Vil du komme i kontakt med oss?

   Vennligst legg igjen detaljene dine, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.


    Asmart

    Bli bedre kjent med A smart her ...